top of page

Livrare si Retur

Livrare:

Livrarile se fac de luni pana vineri intre 09.00-18.00.

Facem tot posibilul sa primesti produsele nostre in cel mai scurt timp

Termenele de livrare obisnuite sunt intre 24 si 72 de ore de la receptia comenzii si achitarea integrala daca a fost facuta online.

Daca doresti o anumita data de livrare, te rugam sa ne comunici acest lucru in momentul plasarii comenzii.

Datorita numarului foarte mare de comenzi in perioada de sarbatori,

te rugam sa prevezi o perioada de aproximativ 2 saptamani de la receptionarea comenzii tale

si pana la onorarea acesteia.

Returnarea produselor:

In calitate de consumator, aveti dreptul de a ne notifica in scris ca renuntati la achizitia produsului, cu invocarea unui motiv, in termen de 10 zile de la primirea pachetului. Produsele cumparate pot fi returnate in ambalajul original, sub angajamentul scris ca nu s-a intervenit in niciun fel asupra acestora. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala cumparatorului, cu acelasi serviciu de transport cu care s-a facut si expedierea.

SC HELLO GREENS SRL va inlocui produsele returnate cu produse de aceeasi valoare, in termen de cel mult

30 de zile.

Pentru produsele returnate care prezintă ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzura, zgârieturi, lovituri, etc. SC HELLO GREENS SRL va avea dreptul de a alege dacă acceptă sau nu returnarea sau daca diminueaza suma returnata, proportional cu deficienta constatata la returnare, sens in care, prin transfer bancar, clientului cumparator ii va fi restituita exclusiv aceasta valoare. Renunțarea la contract și restituirea produsului se va face în conformitate cu instrucțiunile prezentate la Anexa B din OUG 34/2014.

În cazul exercitării dreptului legal de returnare a produsului, SC HELLO GREENS SRL va rambursa contravaloarea acestuia, prin transfer bancar in conditiile sus-mentionate, in cel mult 14 de zile de la primirea produselor, cu exceptia cazului in care se constata ca produsul returnat prezinta lipsuri, deficiente, deteriorari, etc, situatie in care pretul se va reduce proportional, potrivit mentionarii de mai sus

In orice situație de returnare a produselor, acestea trebuie sa fie in aceeași stare, sigilate, in ambalajul si cutia originala, cu etichetele intacte si împreuna cu toate documentele care l-au însoțit (factura sau alte documente), aceste conditii fiind cumulative, lipsa uneia dand dreptul furnizorului de a refuza returnarea si restituirea pretului.

Garantia produselor

SC HELLO GREENS SRL se obliga sa livreze produse in perfecta stare de ambalare si depozitare.

Termenul de garantie al produselor va fi mentionat in scris utilizatorului dupa preluarea comenzii scrise. Numai dupa acceptul scris al utilizatorului, comanda va fi facturata si expediata catre acesta. SC HELLO GREENS SRL isi rezerva dreptul de a modifica compozitia pachetelor, in cazul in care stocul unui produs este epuizat, cu notificarea cumparatorului in prealabil.

SC HELLO GREENS SRLL precizeaza ca vanzarile de pe site-ul www.hello-greens.com sunt rezervate in exclusivitate persoanelor fizice in varsta de peste 18 ani, care cumpara produsele in scopuri necomerciale, pentru nevoile lor personale si/sau persoanelor juridice care cumpara produsele in alte scopuri decat revanzarea acestora. Atat persoanele fizice cat si cele juridice trebuie sa dispuna de o adresa de livrare 

bottom of page